Save My Face - Det er en meget enkel, og langtidsholdbar garanti for bedre hud, velvære og sundhed - til dig og dine kæreste

  • 1-2 dages levering (hverdage)
  • Altid fragtfrit over 500,- (ellers 35,-)
  • 14 dages returret

Betræk til stor Hovedpude 'Le Grand' - Silke (karamel)

300,00 DKK

- Du modtager 1 stk. pudebetræk.

Betrækket er i en 100% naturlig silkekvalitet - Der er ingen blegemidler eller anden kemi i stoffet.

Hovedpuden med de utallige formål

Ansigtets 'frie' placering på puden, sikrer en morgen uden soverynker/sovelinier - som med tiden bliver mere og mere tydelige og sværere at komme af med igen. Hovedpuderne er også en rigtig god hjælp ved uren hud/hudproblemer f.eks. acne. Men det bedste, er den meget behagelige komfort der føles som en smygen omkring skuldre - for både børn og voksne - hele livet igennem.

Der er ingen blegemidler eller anden kemi i stoffet.

Størrelser

’SAVE MY FACE’® hovedpuderne findes i to størrelser: ’La Petite’ og ’Le Grand’ De kan med fordele benyttes sammen; Både til at sove på ryggen, siden og evt. maven.

Hvor ’Le Grand’ erstatter din sædvanlige hovedpude, og kan benyttes alene, er ’La Petite’ et ideelt supplement til din normale hovedpude eller ovenpå ’Le Grand’. ’Le Grand’ hovedpuden måler ca. 56 cm x 38 cm x 6 cm.

’La Petite’ er den ’forfinende’ hovedpude, der sikrer ansigtets frie placering på puden, derudover ideel til rejser - og sammenfoldet til afslapning, læsning i sengen, sofaen mv. ’La Petite’ puden måler ca. 48 cm x 25,5 cm x 4 cm.  

Hvis du har et spørgsmål eller brug for anden hjælp, så endelig kontakt mig