FAQ - SAVE MY FACE HOVEDPUDER

Mange spørger "Skal jeg vælge den store (Le Grand) eller den lille (La Petite) Save My Face hovedpude?"

Afhængig af nuværende pudebrug, kan det være en rigtig god ide at starte med een Save My Face hovedpude ad gangen; F.eks. den lille Save My Face pude ovenpå egen eksisterende pude, eller den store Save My Face pude alene. De fleste ender dog efter noget tid næsten altid med dem begge - De kan ikke bruges forkert og passer til alle sovestillinger.

Den lille Save My Face hovedpude giver ikke højde, men støtte, hvorfor den skal ovenpå en anden pude; dog alene hvis man sover på maven. Den store Save My Face pude kan godt benyttes alene.

Så hvis du er 'træt' af din hovedpude derhjemme (du folder og maser måske puden for at opnå bedst mulig støtte/hold) er det i første omgang Le Grand der er interessant for dig, da den bekvemt benyttes alene.

Hvis du derimod er glad for din eksisterende hovedpude derhjemme, og det måske er sovelinjerne, støtten og de mange øvrige fordele der optager dig, så er La Petite mest interessant for dig; La Petite placerer du 'bare' ovenpå din nuværende hovedpude derhjemme, og du mærker med det samme Save My Face hovedpuden støtte/hold til nakke og skuldre.

Den lille pude - La Petite - er mere 'præcis', men hvis du ønsker alle fordelene ved Save My Face hovedpuderne, da skal du købe et sæt Le Grand og La Petite, hvor La Petite på ideel vis lægges oven på Le Grand.

 

Hvad følger med når jeg køber en Save My Face hovedpude?

Der medfølger altid aftageligt betræk i enten bomuld, mikrofiber eller silke og løse ekstra betræk kan købes seperat.

Der er YKK lynlås i både det medfølgende betræk samt ekstra betrækkene.

Selve hovedpuden kan iøvrigt tåle en tur i vaskemaskinen og tørretumles, uden at den forandres.

 
Sådan passer du bedst på din Save My Face pude
Masser/luft puden med hænderne (som man vil gøre med sin dunpude), og gerne hver dag.
Vask selve puden ved 40 grader i maskinen ca. hver anden måned - tør den gerne i tumbleren, ved let varme, eller hæng den til tørre i den 'slip' der sidder på puden. Vask betræk hver uge / 14. dag, luk lynlåsen.
 
Det er en god ide at lyne betræk inden vask og benytte en 'vaskepose'
  • Bomuldsbetræk, inkl. økologisk bomuld 40-60 grader og tørretumbles  hvis ønskes - luksus pearl 280/500 tråds bomuld, samt 100% økologisk bomuld
  • Silkebetræk renses, håndvaskes eller vaskes i maskinen ved 30 grader på silkeprogram og vaskepulver til silke/uld eller uden enzymer, hænges til tørre ellertørretumbles ved lav varme (100% naturlig silke)
  • Mikrofiberbetræk/rejsebetræk vaskes i maskinen ved 40 grader og tåler ikke tørretumbler (100% polyester)
  • Breezes betræk tåler vask i maskinen ved 40 grader og må ikke tørretumbler (66% nylon og 34% polyester)

Pleje af ECOWOLL uldpude

Sådan vasker og vedligeholder du din ECOWOOL uldpude:

Det anbefales, som med alle uldprodukter, at du vasker din uldpude så lidt som muligt. Du kan med stor fordel lufte din uldpude for at bibeholde luftigheden og letheden i ulden.  Ved mindre uheld kan du skylle det sted på puden, der er blevet beskidt med let varmt vand. Vrid vandet ud af puden og lad den liggetørre til fugten er fordampet.
Du bør kun i absolut nødstilfælde vaske din uldpude i vaskemaskinen. Er det nødvendigt ved større uheld, så kan du maskinvaske din uldpude på et uld skåneprogram på 30 grader og 800 omdrejninger med en uldsæbe, som indeholder lanolin.  Det anbefales, at du bruger et vaskemiddel, der er egnet til uld, eventuelt sammen med en lanolinholdig uldkur- Dette for at være sikker på at bibeholde den fornødne mængde lanolin omkring uldfiberen, og samtidig bibeholde elasticiteten og blødheden af ulden. Du må under ingen omstændigheder tørre din uldpude i tørretumbleren. Puden skal liggetørre efter vask, gerne i et varmt rum for at fremme tørreprocessen.

 

Hvor bliver Save My Face hovedpuderne produceret?

Hovedpuderne er udviklet og produceret i USA, Californien. Anerkendt og benyttet gennem 20 år, bl.a. indenfor almindelig spa/hudpleje, fysioterapi, botox/restylane, vippeextensions- klinikker etc.

Der er også en professionel linje (medical line) som benyttes på hospitaler, øjen, hår og plastikkirurgiske, vejrtræknings-klinikker samt ældre/handicap området.

 

Understøtter Save My Face hovedpuden min ansigtsbehandling?

Ja, I den grad; Hovedpuden yder den perfekte støtte/hold af ansigtet hele natten igennem, og forlænger derved resultaterne af den almindelig ansigtspleje- og behandling, da cirkulation og iltning optimeres; Din ansigt ligger ligesom 'løftet og holdt' på en virkelig dejlig vis på hovedpuden.

Ved brug af en normal hovedpude vil din påførte natcreme oftest ende i betrækket, da dine bevægelser med hovedet (i løbet af natten) vil gnide cremen af; Dette undgår du helt ved brug af Save My Face hovedpuden, da hovedet ’svæver’ dejligt på hovedpuden.

 

Kan jeg bruge Save My Face hovedpuden efter at have foretaget en operation?

Save My Face hovedpuderne er et afprøvet og langtidsholdbart produkt, der understøtter al kosmetisk behandling, operationer i- og omkring hovedet; Halsen, nakken, skuldrene og har en masse sundhedsmæssige fordele – simpelthen en nødvendighed i forbindelse med enhver form for kosmetisk behandling!

De er et fantastisk supplement ved. f.eks tand, mund, øjen, ansigts-operationer, samt nakke- og rygoperationer – især også ved whiplash skader.

De er en optimal måde at passe på den kosmetiske behandling man har fået udført, f.eks. øjen- og ansigtsoperationer samt botox/restylane behandlingerne.

Hovedpuderne giver den nødvendige hold/støtte af hovedet, nakken og skuldrene, samtidig med en fri ’bevægelighed’ af kroppen, hvilket afhjælper og reducerer hævelse, smerte og dermed forbedrer selve helingsprocessen.

 

Hvordan undgår jeg de irriterende sovelinier/rynker?

Soverynkerne fra hovedpuden rammer os alle – de daglige rynker og hævede øjen-omgivelser bliver med tiden mere permanente , og sværere at blive af med igen.  Ansigtsmuskler og hud er meget fin, og skal derfor behandles nænsomt, men hovedets 3-4 kg tunge tryk i puden, sætter sine tydelige spor.

Stop for tidlig aldring – ’Save My Face’ puden giver hovedet den ideelle støtte, og løfter ansigt og øjenomgivelser fra puden – resultaterne kan hurtigt føles og ses – En normal/regular hovedpude kan være ødelæggende/udfordrende for huden og ansigtets 'soveside'.

Pudernes særlige udskæring holder ansigtet 'løftet'og frit fra puden; Herved beskyttes bl.a. øjenomgivelserne og ansigtshud, og passer til alle sovestillinger; Siden, ryggen og maven. Hævelse/væske trækkes ikke til huden omkring øjnene.

 

Kan jeg kun bruge Save My Face hovedpuden ifm nattesøvnen?

Hovedpuden er ideel også i løbet af dagen (multifunktionel), sammenfoldet ved læsning, afslapning i sofaen, skøn til rejsen i flyet, bilen, toget mv, og passer nemt i tasken - ikke noget magi eller andet her, men ren og skær nydelse for kroppen.

Et dejligt supplement til hotelhovedpuden – Save My Face hovedpuderne holder i mange år og en ’must’ investering i din søvn og dit daglige velvære.