KUNDERNE, PRESSEN OG SAVE MY FACE HOVEDPUDERNE

KUNDERNES UDTALELSER

"Kære Dorte,
Som fysioterapeut bliver jeg tit spurgt om jeg kan anbefale en bestemt hovedpude. Her får save my face puderne min varmeste anbefaling.
Mine klienter oplever at deres nakke bliver understøttet godt og at hovedpuden er et fantastisk supplement til deres behandling hos mig"
Mvh, Anne Dorthe Nørregaard (fysioterapeut)
~~~~~
 
"Må indrømme at jeg først tænkte, "hvad er nu det for en underlig lille pude? Jeg sover jo glimrende allerede så hvad skal jeg med den?"
 
Men efter at have brugt den i 3 uger er jeg blevet virkelig glad for den! Den er fast inventar i min håndbagage og med dens hjælp kan det lykkedes mig at falde i søvn i både fly og bus, noget jeg ellers næsten aldrig er lykkedes med, og det er tilmed uden at få ondt i nakken.
 
Men også oven på den almindelig hovedpude giver den et kæmpe komfort løft. Det er simpelthen nemmere at finde ro, uden jeg kan sige præcis hvorfor.
 
Som bonus gør den det også rigtig godt som støtte til lænden både i flyveren og i bilen."
Mvh Mads Rasmussen, OL guldvinder i London.
~~~~~
 
Jeg modtog med stor glæde en lille og stor “save my face-pillow”, og har nu anvendt dem i 1½ år med et helt fantastisk resultat.
 
Jeg har for ca. 35 år siden været udsat for to påkørsler og efterfølgende vold, hvilket har ødelagt min nakke og ryg, så jeg har svært ved at ligge ordentligt, uanset hvilken pude jeg har prøvet gennem tiden. Samtidig har jeg med tiden udviklet svær slidgigt i nakke, ryg, hofter og fødder, hvilket blot gør behovet for gode puder endnu vigtigere.
 
Så kom du og medbragte to af de helt unikke “save my face pillow” puder”, og jeg har slæbt især den lille med mig rundt omkring,  bl.a. til tandlægen, hvor det er meget hårdt at ligge på en tandlægestol med en stiv trekantstøtte i nakken. Med mine piskesmældslæsioner og begyndende prolapser har jeg derfor haft utroligt megen glæde af at kunne benytte mig af den pude, jeg plejer at kalde for “min lille frø”. Den har hjulpet mig utallige gange, hvor svimmelheden tog over og jeg blev plaget af dystoni (en muskel, der slår og slår på siden af halsen, som får hoved og hele rygraden til at slå i zig-zag, så  længe det varer). Når jeg får sådanne anfald af dystoni og/eller svimmelhed eller “bare” smerter i nakke og ryg, har jeg taget mine puder og placeret dem, så jeg havde støtte ved nakken og lænden af hhv. den ene og den anden. Jeg har skiftet op og ned på dem efter behov. Men jeg må sige, de kan absolut anbefales på det varmeste. Jeg er stadig utroligt taknemlig og glad for at have “fået dem i mit liv” så at sige, og jeg vil helt sikkert investere i en ny, hvis eller når en af puderne er slidt op.
 
Desuden har jeg også brugt dem til støtte, når jeg sidder ved computeren og arbejder i længere tid.
 
Samtidig er det utroligt dejligt, at betrækket kan tages af og vaskes og bevare faconen. Det er god kvalitet, kan jeg mærke.
 
Kærlig hilsen
Annilillia Henriksen

Annilillia's Univers;
Astrologisk rådgivning
Jyllandsgade 2C 1.th.
8900 Randers C
~~~~~
 

"Jeg blev introduceret til 'SaveMyFace' puderne af Dorte Hein. Jeg blev tiltrukket af teorien om ekstra støtte til aflastning for en ømhed i højre skulder. Jeg investerede i den lille pude som supplement til min almindelige hovedpude. Jeg forventede at der ville gå noget tid med tilvænning af brugen af den ekstra pude men det tog mig en nat så var jeg solgt! Jeg har haft puden et års tid og er nu absolut afhængig! Ikke nok med at ømheden i skulderen er væk, jeg vågner også op om morgenen uden trykmærker og streger i ansigtet efter søvnen.

Jeg kan ikke mere deltage i samtalen når mine venner og kollegaer taler om at deres ansigt skal rettes ud efter søvnen. Jeg oplever at jeg bliver rettet ud mens jeg sover. Så jeg overlever at min mand synes at puden ligner en flad frø - den frø er nu en integreret del af familien og bliver inviteret med på rejser og andre ophold med overnatning. Jeg overvejer nu seriøst at ønske mig den store i julegave. KH Lone R."
~~~~~

"I første omgang undrede jeg mig over faconen og var lidt skeptisk i forhold til komforten, men efter et par dages tilvænning er den fantastisk og absolut uundværlig! Den bedste gave til mit ansigt og nakke ;)" Katja, har brugt puden i 1½ år... hver eneste dag ;)"
~~~~~


"Jeg er meget glad for puden, jeg synes ikke jeg vågner med de dybe sovemærker i ansigtet mere:-) og der er blevet langt mellem mine spændingshovedpiner. I mit job overnatter jeg på mange forskellige hoteller hvor kvaliteten på dyner og puder varierer meget. Der kan jeg slet ikke undvære min skønne og praktiske 'rejsepude'. Knus Betina"
~~~~~


"Jeg er så heldig at være indehaver af en safemyface pillow. Efter brug af puden oplever jeg ingen ømhed i nakken og ingen sove rynker efter endt nattesøvn som jeg har haft tidligere når jeg ligger i min yndlingsstilling nemlig på siden. Ligeså forbliver min natcreme på min hud og ikke på betrækket grundet udformningen af puden. Kan varmt anbefales;-) kh Susanne"

~~~~~


"Til Hein Care
Da jeg først hørte om ”Save My Face” puden og alle dens gode egenskaber, blev jeg samtidig advaret om at puden kunne være vanedannende. Efter at have afprøvet ”Save My Face” puden i en længere periode, må jeg indrømme at det er fuldstændig sandt!  Jeg har i mange år døjet med spændingshovedpine og muskelinfiltrationer i nakke og kæbeparti. Det har medført mange besøg hos fysioterapeuter, perioder med akupunktur og andre alternative behandlingsmetoder, dog uden den store effekt. Derfor var jeg meget spændt på at afprøve ”Save My Face” puden. Jeg fandt hurtigt ud af min søvnkvalitet blev forbedret, og til min store glæde er spændingshovedpinen aftaget væsentligt efter et par ugers brug af ”Save My Face” puden.

Jeg er utrolig glad for at blive introduceret til ”Save My Face” puden, og jeg kan slet ikke forestille mig en nattesøvn uden den. I mit daglige arbejde som sygeplejerske, møder jeg ofte patienter som lider af spændingshovedpine og muskelinfiltrationer i nakke og skuldre, og jeg vil bestemt anbefale dem at afprøve ”Save My Face” puden. Mange tak til Hein Care"

Dorthe Dyring Flinth
Sygeplejerske
~~~~~


"Kære Dorte
Jeg ELSKER min nye pude. Den redder ikke kun mit ansigt, som ikke har nogle trykmærker længere, når jeg ser mig selv i spejlet om morgenen; den redder også min
nattesøvn. Jeg sover simpelthen bedre nu  ;-) Knus Lotta"

1 kommentar(er)

Send os endelig en kommentar omkring dine erfaringer/oplevelser med Save My Face hovedpuden - På forhånd tak

Skrevet av Ulla Foss
jeg har gennemgået en større øjenoperation, og den lille pude har fulgt mig gennem hele forløbet, og er blevet anbefalet varmt på øjenafdeling på Rigshospitalet!
De troede først at jeg havde sovedyr med.... Og det er den jo næsten blevet til 😄 ingen nat uden
Kærlig hilsen Ulla
søvn, nakkesmerter, kvinde sover, kvinde på pude

PRESSEN / BLOGGERE SKRIVER

Se også de nyeste mange indlæg forneden på forsiden - Klik her >>>

 

WUHUW af Saseline Sørensen (aug 2015)

Tornerose, det er mig – Og nej, det er IKKE fordi jeg betegner mig selv som prinsesse ;)

- - - - - -

Beauty Buffet med Trendmanden Uffe Buchard og skønhedsekspert Charlotte Torpegaard (aug 2015)

Uffe & Charlotte om antiage-puden som Hollywood sover på

- - - - - -

Fashion Post - Camilla Franck, Chef-redaktør (juni 2015)

Test - Puderne der redder dit ansigt

- - - - - -

Hey Wellness (maj 2015)

Save My Face, Save my day.

- - - - - -

TV2 - Godmorgen Danmark (marts 2015)

Vågn smuk som stjernerne

- - - - - -

Charlotte Torpegaard - Blog

ilovebeauty

skonhedssovn-bogstaveligt-talt

- - - - - -

Karina von d'Ahé - Blog

Blog

- - - - - -

Eurowoman

velvare-i-krop-og-sjal

- - - - - -

Fitliving

50-ting-du-skal-vide-om-din-sundhed

- - - - - -

Alt for damerne

skone-bud-med-dorte-hein/

- - - - - -

Lise Grosmann - Blog

beautyblog.dk

danish beauty award 2015, Saseline Sørensen, Uffe Buchard, søvn, nakkesmerter

Save My Face nomimeret i Danish Beauty Award 2015

Vi takker for al Jeres støtte i forbindelse med 'Danish Beauty Award' 2015, som fandt sted den 29. april i Cirkusbygningen, da den lille (La Petite) Save My Face hovedpude var nomineret i kategorien 'Årets Beauty Accessory' - La Petite vandt desværre ikke, men vi vender tilbage næste år ;-)

Læs mere på http://danishbeautyaward.dk/vindere/

søvn, nakkesmerter søvn, nakkesmerter søvn, nakkesmerter