Save My Face - Det er en meget enkel, og langtidsholdbar garanti for bedre hud, velvære og sundhed - til dig og dine kæreste

  • 1-2 dages levering (hverdage)
  • Altid fragtfrit over 500,- (ellers 35,-)
  • 14 dages returret

Lille Hovedpude 'La Petite' - 100% Økotex certificeret bomuld - Kampagnepris

820,00 DKK

Normalpris: 1.120,00,-
Save My Face lancerer en bæredygtig version af de anmelderroste puder. De nye økologiske puder vil blive solgt i Europa gennem min shop www.savemyface.dk, samt i USA, som er producentens hjemmemarked. 
 
De nye puder er et supplement til de almindelige FDA Registerede og patenterede Save My Face Puder, som siden 1999 har været uforandret, med det allergivenlige 'hypoallergenic synthetic fibre'/ fiber fyld, med høj komfort, som forbliver som de er. 
 
Save My Face puderne er patenterede med 100% Øko-Tex Certificerede
 
De nye puder har flere certificeringer:
 - GOTS (global organic textile standard)
 - OREGON TILTH, OEKO-TEX, FAIRTRADE, og fyldet er 100% ECOWOOL
 

ECOWOOL har fantastiske egenskaber. Den er særdeles velegnet under skiftende vejrforhold og kroppens vekslende temperaturer. Kroppen kan komme af med en masse varme og sved uden at man kommer til at fryse. Uld har en fantastisk evne til at hjælpe din krop med at regulere temperaturen, da dens fibre er isolerende og skaber en temperaturregulerende effekt og sørger for, at fugt kan passere igennem. Uldens gode egenskaber forstærkes af dens utrolige åndbarhed og evne til at transportere fugten væk fra kroppen. Det gør at både kroppen og uldfiberen føles tør, selv når man sveder.

Puderne er også, som de 'almindelige' Save My Face puder produceret i USA
 
Puderne er til den bevidste forbruger, til dem som ønsker et 100 % økologisk produkt, med omtanke for både marker, miljø, arbejdsvilkår og renhed. Puderne føles lidt anderledes / ej så 'fjedrende', mere naturlige og måske lidt 'fladere/lettere' i det, i forhold til den almindelige version (så et sæt, stor og lille er et perfekt match).
De er håndlavede, og eftersom det er uld kan de ikke tåle vaskemaskinen, men med uldens mange naturlige egenskaber (bl.a. selvrensende), betyder det også at puderne ikke skal vaskes, men istedet luftes.
 
Save My Face Organic kan købes i de samme to størrelser – en lille pude og en stor pude.
Puden er syet i 100% certificeret økologisk bomuld, fyldt med økologisk uld og betræk også i samme økologiske bomuld, som er aftageligt.
Leveres/pakkes i et økologisk bomuldsnet.


Hovedpuden med de utallige formål

Ansigtets 'frie' placering på puden, sikrer en morgen uden soverynker/sovelinier - som med tiden bliver mere og mere tydelige og sværere at komme af med igen. Hovedpuderne er også en rigtig god hjælp ved uren hud/hudproblemer f.eks. acne. Men det bedste, er den meget behagelige komfort der føles som en smygen omkring skuldre - for både børn og voksne - hele livet igennem.

 

Pleje

Sådan vedligeholder du din ECOWOOL uldpude:

Uldversionen er ikke glad for vask og til nød pletvaske i hånden, men du kan med stor fordel lufte din uldpude for at bibeholde luftigheden og letheden i ulden.

Ved mindre uheld kan du skylle det sted på puden, der er blevet beskidt med let varmt vand. Vrid vandet ud af puden og lad den liggetørre til fugten er fordampet.
 

Størrelser

’SAVE MY FACE’® hovedpuderne findes i to størrelser: ’La Petite’ og ’Le Grand’ De kan med fordele benyttes sammen; Både til at sove på ryggen, siden og evt. maven.

Hvor ’Le Grand’ erstatter din sædvanlige hovedpude, og kan benyttes alene, er ’La Petite’ et ideelt supplement til din normale hovedpude eller ovenpå ’Le Grand’. ’Le Grand’ hovedpuden måler ca. 56 cm x 38 cm x 6 cm.

’La Petite’ er den ’forfinende’ hovedpude, der sikrer ansigtets frie placering på puden, derudover ideel til rejser - og sammenfoldet til afslapning, læsning i sengen, sofaen mv. ’La Petite’ puden måler ca. 48 cm x 25,5 cm x 4 cm.  

For øvrige spørgsmål, kontakt mig på mobil 2517 0024 eller se under FAQ

Hvis du har et spørgsmål eller brug for anden hjælp, så endelig kontakt mig

Sara Rostrup, Denmarks first and most influential beautyblog since 2008: Nu sover jeg bedre end nogensinde før

....Fordelerne med puden er at den giver din nakke den perfekte højde for optimal søvn og formen gør, at dit ansigt rammer puden mindst muligt. Den fås med både bomuld og silkepudebetræk, menDet tog mig næsten 10 år at finde ud af at sove med den lækre. Måske vil det ikke tage lige så lang tid for dig, men den får en varm anbefaling herfra.

Læs Sara's indlæg her

Karmameju Skincare: Kom rynkerne til livs

> Undgå at misse med øjnene, når du sidder foran en skærm eller opholder dig i solen.

> Sov minimum 7 timer hver nat for optimal regenerering og afspænding af huden.

> Sov med silke-hovedpudebetræk, da det siges at minimere presset på huden.

> Jeg sover med en Save My Face-pude hver nat og kan ikke undvære den. 

Læs Mette's indlæg her

Puder, ondt i nakken, kvinde på pude Puder, ondt i nakken, safe my face logo, logo Puder, ondt i nakken, kvinde på pude